Vi hjælper dig af med tørre øjne hos Brillemanden i Tørring

Der er desværre flere, der lider af tørre øjne på daglig basis, og med tiden er det noget, der kan virke meget hæmmende og føre til kroniske mén. Med tørre øjne føler man sig altid begrænset, idet det er svært at se klart, man kan virke svimmel eller konstant træt. Og det betyder, at man har en tendens til at klø og gnubbe sig i øjnene, hvorfor risikoen for infektioner også øges.

Tørre øjne skal derfor behandles, og det er noget, som vi kan hjælpe dig med hos Brillemanden i Tørring.

Der er flere grunde til og symptomer på tørre øjne

Der kan være mange grunde til tørre øjne. Nogle oplever det på grund af træthed og stress, andre fordi de tager medicin, hvor en bivirkning kan ære tørre øjne. Dog er der også nogle, der oplever det, fordi deres syn er reguleret forkert, hvorfor øjet ikke får nok ilt til at producere tårer, og derfor fremkommer der tørhed. Der kan dog også være tale om nogle mere alvorlige symptomer, og i det tilfælde vil din optiker råde dig til at søge læge.

Symptomer på tørre øjne kan være:

  • Svien eller brændende fornemmelse
  • Kløe og grus-fornemmelse i øjet
  • Nedsat syn

Sørg for at dit syn er korrekt reguleret

Oplever du nogle af ovenstående symptomer, og vil du gerne udbedre dine tørre øjne? Så besøg os i Tørring hos Brillemanden. Vi står klar til at hjælpe dig med råd og vejledning og den regulering af syn og synsfelt, som du måtte have behov for. Dog kan det også blot være søvn eller øjendråber, der er den rette løsning, og så har hverken dine briller eller dine kontaktlinser nogen betydning for de gener, du oplever i dine øjne.