Brillemanden Tørring

Optiker i Tørring

Brillemanden i Tørring er en brillebutik, der har eksisteret siden 1999. Med de mange års erfaring har vi opbygget en grundig viden om stort set alt, hvad der rører sig i brillebranchen. Vi har især speciale i svagsynsoptik, erhvervsoptik, synsprøver og speciallinser.

Når du handler hos os, kan du forvente at møde det samme personale hver gang. Vi er to optikere og en “blæksprutte”, der hjælper med lidt af hvert. Vi synes, det er rart at kunne give personlig betjening hver gang, og det giver tryghed for dig som kunde, at din optiker allerede er sat ind i din sag.

Brillemanden Tørring

Find den rette brille med en synsprøve

I butikken finder du et stort udvalg af kvalitetsstel og danske designs. Vi forhandler blandt andet Fleye, Prego solbriller, Monoqool og Monkeyglasses. Vi har et meget stort sortiment, der indeholder ca. 1200 brillestel og 300 solbriller.

Men for at finde ud af hvilken brille, der er den rette til dit syn, udfører vi først en synsprøve. Vi har det nyeste udstyr inden for synscanning og den nyeste maskine til måltagning til skræddersyede brilleglas. Vi kan også tage fundusbilleder, som kan vise tidlige tegn på øjensygdomme. Fundusbilledet sendes til øjenlægerne i Hillerød, hvorefter vi sender resultatet til dig – det sparer dig for selv at tage en tur til øjenlægen.

I vores værksted lodder, reparerer og sliber vi selv brilleglas. Det sikrer os, at vi får det ønskede resultat hver gang.

Briller på afbetaling

Vi gør det nemt for dig at være kunde. Vi tilbyder nemlig både at skaffe et udvalg af briller hjem til dig, og det er også muligt at låne briller med hjem, hvis du ønsker tid til at beslutte dig. Vores butik er handicapvenlig, nem at komme til og med langtidsparkering lige ude foran døren.

For at gøre det endnu nemmere at være kunde, tilbyder vi også gratis ratebetaling på briller og gratis forsikring. Kontakt os endelig eller kom forbi butikken, hvis du har spørgsmål.