Brands

B

Blac er et nyskabende brand, som helt revolutionært er designet ud af carbon, forstærket af titanium. Blac’s begyndelse starter med designer Claus Bellinger og hans fascination af McLaren’s carbon-komposit MP4-1 karosseri, som rockede Formula 1’s verden, ved Silverstone i 1981. Det tog år at udvikle Blac og det var et ægte pionermaraton. Carbon er aldrig før blevet brugt i produktionen af brillestel. Blac bliver håndlavet i Danmark, hvor et specialiseret produktionsteam har til huse i Bellinger House i Risskov. Alle stel er håndlavet til hver enkel individuelle kunde, med hængsler, skruer og næsepuder skræddersyet for Blac stellene.
Breitfeld & Schliekert er et tysk kvalitetsmærke som tilbyder et stort sortiment indenfor tilbehør, værktøj, solbriller, børnebriller og beskyttelsesbriller mv.
Brett

Brett

MELLEM ELEGANCE OG STYRKE Vores stel er designet til at imødekomme behovene hos mænd med karakter. De spiller på materialet, mellem tykkelse og tyndhed, og understreger kontrasten mellem elegance og kraft. Dette nuværende, kompromisløse design er forbundet med moderne materialer og fremstillingsteknologier. BRETT omdefinerer standarder. Kvalitetsmaterialerne, der er valgt til fremstillingen af vores stel (laserskåret monoblok titanium, kulstof, rustfrit stål eller acetat) bringer mærket ind i nutiden. Deres ultratynde og fleksible stænger, lavet af titanium eller rustfrit stål, giver en let fornemmelse og optimal komfort. De er designet til at passe nemt under en hjelm. GENTLEMAN, START DINE MOTORER! BRETT finder sin essens i kultfilm og tv-serier fra 70'erne. En vind af frihed blæste over denne periode, hvilket resulterede i fremkomsten af nyt tøj og musikalske stilarter. Vores designs er inspireret af legendariske helte og piloters fiktive og virkelige bedrifter, der ikke tøvede med at bryde koderne, ofte med fare for deres liv, men altid med snilde og elegance. Selvom vores kollektion henter inspiration fra fortiden, passer BRETT ind i nutiden med design- og fremstillingsvalg, der giver dens egen identitet.

E

Etnia barcelona

Etnia Barcelona

Briller i 3 generationer I 1950'erne skabte Fulgencio Ramo - bedstefar til David Pellicer, som er den nuværende ejer af virksomheden - sin første brillefabrik. Hans børn hjalp til og tilegnede sig hurtigt kendskab og skulle en dag overtage. Den nye generation der kom til designede, skabte og distribuerede brillerne over hele Spanien. Først i 1990'erne, da David Pellicer kom med i virksomheden med drømmen om at skabe noget nyt, kom det længere ud i verden. David ville skabe et brand, der legemliggjorde ideen om at være fri, menneskelig og respektfuld over for alle etniciteter. Han ville have et brand, der tænkte på alle mennesker og udtryksformer gennem farver og kunst. Sådan blev Etnia Barcelona født.   Besøg Etnia Barcelonas hjemmeside

F

FLEYE Copenhagen

FLEYE Copenhagen

FLEYE Copenhagen blev grundlagt i 2002 af Annette Estø, Hanne Rosenvold Anderson og Lars Halstrøm. I dag forhandles FLEYE hos udvalgte optikere og i førende mode- og livsstilsbutikker i over 30 lande verden over. FLEYE Copenhagen er en dansk designvirksomhed med en mission om at skabe briller, der både komplimenterer og understreger den enkelte brugers stil og personlighed. 'Vi arbejder med en filosofi og en æstetik, der er baseret på at opbygge tillid og meningsfulde forhold til mennesker omkring os. I vores design blander vi urbane impulser med klassisk enkelhed.'
Freigeist

Freigeist Eyewear

ALDRIG FOR LILLE! Forvent noget stort! Høj kvalitet og moderne briller til større ansigter. Brillen opfylder selv de højeste krav fra den selvsikre person. Til dem, der forventer perfektion, innovativ lethed og ægte æstetik. Metal og acetat af høj kvalitet.   Besøg Freigeist hjemmeside

I

Imago

IMAGO er latin og betyder; form, ide, fantasi, silhuet, vision, billede. Fortællingen starter i 1990, hvor Rainer Laepple overtager agenturet på Imago efter Alfred Gassner. Han åbner sin forretning i en kælder i München-Ramersdorf. Samarbejde med OGI, Minneapolis begynder i 2001-2002, kontoret er flyttet ud af kælderen og ind i en 880kvm stor nedlagt landejendom 30 km syd for München og IMAGO distribuerer nu kollektionerne i Europa, Australien og Afrika. I 2016 trådte IMAGO ind på det spanske og det danske marked med stor succes.

K

Koali er Marius Morels kollektion, som er inspireret af den levende verden. Koali er en smuk blomst som stammer fra Stillehavsøerne, den er kendt for at være et symbol på det feminine. Marius Morel har taget inspiration fra de subtile linjer og rigdommen i de levende verdeners farver, til at designe denne spirituelle kollektion. Bevægelsen fra de blomstrende kronblade, plantens livlige farver og bladets yndefulde former er alle inspirationskilder til Koali kollektionens designere.
Stel af høj kvalitet til dem, som værdsætter design og de små detaljer som gør forskellen. Stellet til dem der nyder at udtrykke deres personlighed. KunoQvist blev født ud af en lidenskab for briller og et ønske om at være anderledes. Målet har aldrig været at skabe et mærke for alle. Siden den første kollektion blev lanceret i 2005 har der konsekvent været arbejdet med et klassisk skandinavisk design og kombineret med spændende detaljer og et bevidst farvevalg. KunoQvist skaber stel med farve. Med hver ny kollektion kommer et nyt farveskema. Derfor ændres farvepaletten med tiden.
KunoQvist Young er en farverig kollektion med form og en nytænkning der er forenet på en stilfuld måde. Kollektionen er briller af karakter til både piger og drenge. KunoQvist Young er som navnet antyder, en junior kollektion med stel af høj kvalitet. Dens sammensætning af former og farver er omhyggeligt sammensat for at imødekomme kravene til den moderne og fashionable ungdom. Kollektionen har være rigtig godt modtaget siden starten af 2007.

L

Lightec er et mærke under Marius Morel og er det innovative og pålidelige stel uden skruer i stængerne. De eksklusive, fleksible hængsler uden skruer giver et glimt af en tynd metallinje på næsepuderne, hvilet er signaturen på Lightec. Hver ramme har et eksklusivt, innovativt og æstetisk samlesystem, der giver det et trendy look uden at ofre Lightecs DNA: komfort og lysstyrke.

M

Morel
I 1880 skaber Jules Morel sine første briller i hjertet af Jura, dette bliver starten på fransk brillehistorie. I dag er det 4. generation der fremstiller traditionsbundne briller ud fra deres unikke knowhow. Familien består af Marius, Jacques og i dag Francis, Jérôme og Amélie. Med Morel 1880 kollektionen tager vi tilbage i tiden og hylder Jules Morel og hans aftryk på historien.

N

NOMAD er Marius Morels globetrotter. Designet er inspireret af moderne og trendy steder i verden og stellet har et solidt look i fede farver, smart design og en anderledes form. Fint sand, sol og samba er den eksotiske cocktail, som tager dig med til Sao Paulo. Herfra er NOMAD inspireret med farvede linjer, præcise beskæringer og sofistikerede kontraster for at understrege nuancer og det unikke særpræg.

NPS

NPS tilbyder et stort sortiment indenfor skærmbriller i metal og acetat til en fornuftig pris. På trods af den lave pris har man prioriteret acetat inden plastindsprøjtning for at holde den bedst mulige kvalitet på hele kollektionen. Metalrammerne er alle med flex. Kollektionen er en god blanding af trendy modeller, blandet med mere klassiske former.

O

OPO Kid fokuserer på de mindre børn. Målgruppen er; småbørn til 8 år – afhængig af størrelse. Stellene er trendy og med fokus på pasform og komfort.

R

Rudy Project
Rudy Project blev grundlagt i 1985 i Italien. Rudy Project er verdens førende indenfor sportsbrille design og produktion og har over 35 års erfaring indenfor deres felt. Rudy Project special designer produkter til sportens verden og nøjagtigt ligesom udøveren, stille Rudy Project store krav til kvaliteten og tillader ingen fejl. Som noget helt særligt, kan du hos os få Rudy Project briller med glas i din styrke, tilpasset nøjagtigt til dig. Kom ind i butikken og få en snak med os om, hvilke muligheder du har.

S

Sabine be

Sabine Be

Sabine Be er et fransk mærke designet af Sabine Bégault-Vagner. Sabine var optiker i 33 år før hun i 2014 sprang ud som designer; en drøm som havde ligget i hende siden barnsben. Hun har en forkærlighed for farver og materialer - og hun ønsker at frembringe en kollektion, som ikke ligner noget andet på markedet. I dag er hun en af de helt store designere i branchen - og hun formår hele tiden at frembringe nytænkende og og hidtil usete designs. Usnobbet med et strejf af humor, henvender hendes briller sig til “fanden-i-volskheden” i dem, der bærer dem. Hun har en unik sans for detaljer og er fuldstændig kompromisløs når det kommer til kvalitet og materialevalg. Hun arbejder med meget eksklusive (og dyre) metallegeringer som ruthenium og palladium - som det er meget få brilleproducenter der kan arbejde i. Hun får desuden produceret acetatfarver, som ikke er hyldevarer hos acetatproducenterne... Sabine Be er en unik og farvemættet kollektion, som kan gøre enhver mand, kvinde, dreng eller pige til noget helt unikt, når de bærer hendes design!

T

Titanflex
Titanflex High-tech møder design. Titanflex er et eksklusivt, højt innovativt brand, der er fremstillet af memory metal. Stellene er moderne, lette, enkle og formfaste samtidig med, at de er yderst fleksible med en utrolig høj komfort. Stellet, der holder længe. Både til børn, kvinder og mænd. Brillen, der er med på den værste.   Besøg Titanflex's hjemmeside
TitanFlex Kids

Titanflex Kids

High-tech møder design. Titanflex er et eksklusivt, højt innovativt brand, der er fremstillet af memory metal. Stellene er moderne, lette, enkle og formfaste samtidig med, at de er yderst fleksible med en utrolig højkomfort. Stellet, der holder længe. Den idielle brille til børn. Brillen, der er med på den værste.   Besøg Titanflex's hjemmeside
Tommy Hilfiger er en af verdens førende designer livsstil mærker og er internationalt anerkendt for at fejre essensen af klassisk amerikansk cool stil med preppy twist designs. Tommy Hilfiger blev grundlagt i 1985 og leverer en prægtig styling, kvalitet og værdi til forbrugere over hele verden gennem et bredt udvalg af designs på tværs af mere end 25 kategorier, herunder herres-, kvinders- og børns sportsbeklædning, denim, fodtøj og tilbehør. Derudover er mærket licenseret til en række produkter, herunder dufte, briller, ure og boligindretning. Med fokus på en 25- til 40-årig forbruger præsenterer Tommy Hilfiger klassisk stil med et nyt, sofistikeret og moderne twist inspireret af Hilfigers egen kærlighed til popkultur - fra mode, kunst og musik til sport og underholdning. Tommy Hilfiger Eyewear kollektioner omfatter brillestel og solbriller, der afspejler den ungdommelige ånd og irreverente holdning til kernen i brandets identitet.

U

Unico Graber

Unico Graber

Direktør og ejer af Unico Graber, Dominique Graber, er tredje generation i det lille, familieejede firma med base i Münchenstein tæt på Basel i Schweiz. Det var Dominiques visionære farfar Paul Graber Senn, der lagde grundstenen til Unico Graber, da han under Anden Verdenskrig importerede brilleglas fra USA, som han forbedrede og videreudviklede ved at udstyre dem med specielle filtre og overfladebelægninger. Efterspørgslen på glassene og deres høje kvalitet steg efter krigen, eksempelvis blandt de hårdtarbejdende skinnelæggere, som genopbyggede de krigshærgede jernbaner. Siden overtog Dominiques far virksomheden, og trods en midlertidig udvidelse af sortimentet i retning af høreværn, sikkerhedssko og -tøj, har sikkerhedsbriller altid udgjort kerneforretningen i Unico Graber. Faktisk i en sådan grad, at virksomheden selv har håndteret produktionen af sine beskyttelsesmasker og -briller siden 1980’erne, og i 1990’erne solgte man alle andre områder fra for at komme tilbage til rødderne og hellige sig øjenbeskyttelse. I den forbindelse blev briller med styrke også tilføjet til sortimentet og er i dag en essentiel del af forretningen.   Besøg Unico Grabers hjemmeside

W

William Morris

I 1996 oprettede Robert Morris, William Morris London - et selvstændigt firma med et meget engelsk mærke. Målet var at tilbyde designerbriller til alle, der giver fremragende originale designs, der løbende udvikler sig. Sammen med den kærlighed og stolthed, der går ud på at skabe stel, er det samme niveau af hårdt arbejde, dedikation og personlig service, at hvert medlem af William Morris London-teamet stræber efter at give deres kunder dagligt. Fra en ydmyge begyndelse til hvad der i dag er et succesfuldt globalt brand, anvender William Morris London personale, agenter og distributører over hele verden. Efterhånden som markedet er vokset, så har kollektionerne, designene, salgsstedet og alt andet fulgt med. For William Morris London, er det vigtigt at deres filosofi og mærkeattributter forbliver så stærk som de var det for alle disse år siden. I en virksomhedsmættet verden er det ""familiens"" værdier, der adskiller dem fra 'de andre' og det er blndt andet dét deres kunder sætter pris på.

Ö

Öga kom til verden under Marius Morel i 1997. Öga er skandinavisk design, arkitektoniske linjer med en raffineret profil for mænd: Oplev Öga, det perfekte match mellem originalitet, sobre linjer og pålidelighed. Öga er designet i overensstemmelse med forskrifterne i skandinavisk design: her er intet overflødigt! Hver detalje har betydning for rammen! Som noget helt særligt fås denne serie med et træ stel, som er udviklet i samarbejde med snedkere med ekspertise i juratiden (Jura, geologisk periode for ca. 206-142 mio. år siden - dengang der var dinosauruser til).