Få hjælp til synstræning hos Brillemanden i Tørring

Der er nogle, der er af den overbevisning, at træning blot er noget, der kan foretages med hele kroppen. Det kræver således en eller anden form for fysisk udfoldede med en given sport, der giver masser af sved på panden og får pulsen helt i vejret. Det er dog ikke helt sandt. Træning er nemlig så meget mere. Det kan for eksempel også være synstræning, der er tale om.

Synes du, at det lyder spændende? Så står vi klar til at hjælpe dig godt i gang hos Brillemanden i Tørring. Få derfor dine øjne i form her hos os.

Her er symptomerne på øjenproblemer, der kan løses med synstræning

Det er en god idé at begynde på synstræning, hvis du gerne vil sørge for, at du styrker dit syn og også vedligeholder det. Synstræning kan således være med til at afhjælpe gener i øjnene, lige såvel som det kan sørge for mindre justeringer med dine briller eller kontaktlinser.

Synstræning er dog ikke noget du blot kan klare på egen hånd. Det bør gerne foregå i samarbejde med din optiker fra Brillemanden i Tørring. Og så tager det udgangspunkt i flere ting såsom øjenbevægelser, fiksering, øjendrejning, fusionsreserver, omstillingsevne, ubevidste balance, reflekser og koordination.

Men hvordan ved man, at man bør starte med synstræning? Nogle klare symptomer er:

  • Lavere læsehastighed
  • Hovedpine ved læsning
  • Dobbeltsyn
  • Trætte øjne
  • Nedsat koncentrationsevne
  • Nedsat performance i sport

Det kræver en indsats

Er det nogle symptomer, som du kender til? Så bør du kontakte din optiker hos Brillemanden i Tørring allerede i dag og få aftalt en tid for opstart af synstræning. Vær dog indstillet på, at det er noget, der kræver din indsats, og derfor bør du have en god tålmodighed og gå-på-mod.

DOWNLOAD VORES FOLDER OM SYNSTRÆNING