Bestil en synsprøve hos Brillemanden i Tørring

Der er mange, der går rundt med et forkert eller slet ikke reguleret syn. Og det betyder, der er flere, der hver dag er med til at forværre deres syn, fordi det ikke får den pleje, det har behov for. Derfor anbefales det, at man jævnligt får foretaget en synsprøve, således man altid sikrer sig, at man giver sig selv de bedste forudsætninger for at have et så sundt syn og synsfelt som overhovedet muligt.

Og en sådan synsprøve kan du bestille her hos os. Vi hos Brillemanden i Tørring foretager dagligt flere synsprøver, og derfor har vi stor erfaring med regulering af syn.

 

Sådan passer du på synet

Hvis ikke du sørger for at få tjekket dit syn med en synsprøve, kan du en dag opleve, at du ikke ser så skarpt og tydeligt, som du burde. Det betyder, at du begynder at gå og knibe øjnene sammen for at se, hvad der står på tavlen, på vejskiltene og på varebeskrivelsen. Og når det sker, kan det føre til yderligere gener i forbindelse med dit syn, men også andre steder i kroppen blandt andet i form af hovedpine og nakkesmerter.

Når du gerne vil sørge for, at dit syn er korrekt, bør du derfor:

  • Foretage en synsprøve én gang om året
  • Regulere dine kontaktlinser eller briller, så de er i overensstemmelse med dit syn
  • Få en optiker til at vurdere, hvorvidt du har behov for en læsebrille
  • Få en optiker til at vurdere, hvorvidt du har behov for en jobbrille

Gør noget godt med en synsprøve

Synes du, at det lyder fornuftigt? Så bestil en synsprøve hos en optiker hos Brillemanden i Tørring og vær sikker på, at du gør noget godt for dine øjne og dit syn.