Find dansk design hos Brillemanden i Tørring

Når du er på udkig efter et par nye briller, så er der sikkert noget bestemt, som du går efter. Nogle har Googlet sig frem til et stel, som de mener, at der vil passe godt til deres hovedform, mens andre er faldet for dansk design og det meget skandinaviske, som der her findes i udformningen. Er det noget, som du kender til?

Så bør du bestemt besøge brillemanden i Tørring. Her finder du nemlig et stort udvalg af dansk design inden for briller, hvorfor du her har mulighed for at finde de næste stel, som skal fuldende dit look.

 

I Fleye´s design tages der udgangspunkt i en vedvarende øgning efter skandinavisk renhed, lethed og funktionalitet i brilledesignet, kombineret med innovative detaljer og en unik farvesammensætning. Samtidig vægtes nysgerrighed,
entusiasme og ikke mindst humor højt i eksponeringen af FLEYEs briller. Se mere på www.fleye.dk

 

Flere brands

Når det kommer til dansk design inden for brilleindustrien, så ved man, at der er tale om kvalitet. Der er således ikke blevet gået på kompromis nogle steder, og du får derfor et holdbart stel og nogle solide glas, der er forenet i et smukt håndværk med tanke på stil og fashion.

 

Inden for dansk design er der flere brands, du kan kigge efter:

 

  • Pro Design
  • FLEYEs
  • Thomsen Eyewear
  • Monkeyglasses
  • Carlottas Village

 

Dette er alle sammen brands, der emmer af Skandinavien og alt det smukke, som der her kan findes i design.

 

Thomsen Eyewear er kendt for at blande det originale med det moderne look og et godt stel-design fremkommer når form, farver og materialevalg skaber en helt særlig udtryksfuld stemning. Lette og stabile materialer som rustfrit stål og titanium er ofte brugt i designs fra Thomsen Eyewear. Se mere på www.thomseneyewear.dk

 

Hav sunde øjne med dansk design

Vil du gerne have hjælp til at finde dit næste par briller, og vil du gerne have, at det er af dansk design, således du støtter den danske økonomi samt er sikret kvalitet og godt håndværk? Så lad os hos Brillemanden i Tørring hjælpe dig med at blive tilfreds med dine nye investering. Og se det ikke som en udgift, men nærmere en hjælp, der sørger for, at du kan være smart samtidig med, at du gør noget godt for dine øjne og dit syn, som reguleres korrekt.